Див екшън спретнали две разярени фенки на Барби, по време на

...
Див екшън спретнали две разярени фенки на Барби, по време на
Коментари Харесай

Жени се биха жестоко на премиерата на филма Барби в Сао Пауло

Див екшън спретнали две разярени фенки на Барби, по време на прожекция на едноименния филм.

И двете облечени в розови дрешки - едната в розов панталон, другата в розово сако, очевидно почитателки на детската играчка, се накиприли за премиерата на блокбастъра на Марго Роби. Събитията обаче не протекли, както са очаквали дамите.

Шокиращо видео, снимано от фенове с бърза реакция демонстрира момента, в който избухва свада между тях. Причина за това станало недоволството на едната, че внукът на другата е гледал клипове в YouTube в киното по време на прожекцията.

Кадрите стартират с огромна навалица кинозрители, които се карат между тях от местата си.

Внезапно една жена над междинна възраст, облечена в розови панталони, се втурва нагоре по стълбите към друга. Започва гневна борба на земята, скубане на перуки, побутване и обиди, до момента в който мъж с рицарско сърце се пробва да се намеси и да разтърве двете озверели Барби-фенки. На помощ хуква и чистачката с метла с ръкохватка, само че не се стига до използването ѝ.

Инцидентът е станал в комерсиалния център Bourbon в Сао Пауло, Бразилия.

Явно добре осведомена със силата на обществените медии, бабата с детето раздухала своята версия, че дребният се бил зазяпал в телефона си по време на прожекцията, написа Телеграф.

Според позицията на другата, обаче, същото това внуче вдигало звук от самото начало, светкало с телефона си и пречело филмът да се гледа на мира.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР